Ярмарок вакансій для безробітніх: що означає військова служба за контрактом

20 Липня 2018, 14:30
Ярмарок вакансій для безробітніх 1831
Ярмарок вакансій для безробітніх

В рамках співпраці Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості з Луцьким прикордонним загоном та з метою підтримки патріотичних настроїв населення, провели ярмарок вакансій для безробітних, з метою орієнтації на службу в Державній прикордонній службі України.

Про це інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Запрошена представниця прикордонників Ірина Вишневська докладно розповіла шукачам роботи про порядок відбору громадян на військову службу за контрактом до прикордонної служби України, ознайомила з основними вимогами до посад. Зупинилась й на пільгах для військовослужбовців та нормах чинного законодавства, що регулюють питання забезпечення та соціального захисту цієї категорії. 

Ярмарок вакансій для безробітніх
Ярмарок вакансій для безробітніх

Провідна фахівчиня з профорієнтації Марія Серединська зазначила, що сьогоднішня зустріч не є випадковою, адже з огляду на ситуацію, що склалася в нашій державі, захист цілісності та суверенітету Вітчизни став не тільки конституційним обов’язком, а й справою честі громадян України. Фахівчиня зазначила, що проходження служби за контрактом дає можливість бути не тільки працевлаштованим, але й гарантовано отримувати заробітну плату та інші соціальні гарантії.

Ярмарок вакансій для безробітніх
Ярмарок вакансій для безробітніх

Захід проходив у формі діалогу. Учасники були зацікавлені даною пропозицією, адже військова служба за контрактом – це один із варіантів зайнятості особи. 
До слова, в рамках профорієнтаційного квест «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху!» ІІІ етап - «Перший крок до роботи» 7 студентів пройшли співбесіду, серед яких 1 підписав контракт на службу в Державній прикордонній службі України.

Ярмарок вакансій для безробітніх
Ярмарок вакансій для безробітніх

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024