Дайджест тижня: ТОП-5 найпопулярніших новин на Район.Локачі

25 Лютого 2018, 14:48
1119

Ми підготували для вас підбірку найбільш читабельних матеріалів онлайн-видання за останній тиждень.

Як ми рахували?

Єдиний критерій – кількість переглядів.

5 місце

Іноді люди помиляються. Хтось звинувачує інших, хтось нарікає на життєві обставини, але у підсумку залишається тільки вчинок на його наслідки. Про вчинок та його негативні наслідки для жителя району – читайте далі.

Шельвів: 70-річний чоловік вкрав причіп дров

4 місце

Процес децентралізації йде не так швидко, як цього очікували. Поки що це добровільно, проте невдовзі ситуація зміниться. Час ще є, тому потрібно вирішувати своє майбутнє самостійно. Про ще один крок на шляху до децентралізації – читайте далі.

Локачі: обговорили перспективу створення нових об’єднаних громад у районі

3 місце

Лікарня – один із закладів, де чистота є особливо важливою. Це критерій, який допомагає оцінити, наскільки нас там поважають як пацієнтів. Про те, чи пройшла перевірку Локачинська лікарня – читайте далі.

Локачі: районну лікарню перевіряли на дотримання санітарних норм

2 місце

Історія не нова. Це трапилось кілька років тому, проте, як ми уже згадували, з людиною завжди залишається її вчинок та його наслідки. Про початок суду – читайте далі.

Почався суд над лікарем районної лікарні: його звинувачують у смерті пацієнта

1 місце

Біля нас живуть надзвичайні люди. І дуже часто ми навіть не знаємо, хто вони. Одне із завдань журналістики – розповідати історії, що ми і робимо. Найбільш популярний матеріал тижня – інтерв’ю з Наталією Галапац.

«Пам’ятаю, викликали на операцію ввечері, а вийшла я з неї зранку», – дорогиничанка про роботу на непідконтрольній Україні території


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024