Створили сайт, де зібрана вся офіційна інформація про євроінтеграцію України

23 Травня 2018, 10:00
Євроінтеграція 1915
Євроінтеграція

Напередодні Дня Європи в Україні Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе презентувала Євроінтеграційний інтернет-портал.

Портал – це динамічна он-лайн платформа, де зібрана актуальна та корисна інформація про євроінтеграційні процеси в Україні. –інформує Служба Віце-прем'єр-міністра України.

«Незалежно від політичної кон’юнктури цей веб-портал є і буде частиною урядової комунікації європейської інтеграції України. Це саме той ресурс, завдяки якому кожен охочий зможе отримати інформацію про величезну євроінтеграційну роботу, пророблену за останні роки, про ціну та переваги імплементації Угоди про асоціацію, результати низки євроінтеграційних реформ», – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

На сьогодні портал має дев’ять розділів, в яких міститься вичерпна інформація щодо реформування країни завдяки імплементації Угоди про асоціацію та тій технічній допомозі, яку Україна отримує від Європейського Союзу. Сайт оновлюється щодня. Актуальні євроінтеграційні новини – у рубриках «Прес-центр», «Історії успіху», «Аналітика та публікації». Портал також містить щотижневі «Євроінтеграційні дайджести», на які можна підписатись.

«Євроінтеграційний портал – це успішний проект спільної роботи урядової команди та проекту ЄС Association4U. Цей ресурс – джерело вичерпної інформації про динаміку європейської інтеграції України. Це також корисний робочий інструмент для фахівців у сфері євроінтеграції, адже на сайті публікуватиметься вся нормативно-правова та законодавча база, спрямована на імплементацію Угоди про асоціацію», – зазначила Генеральний директор Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

«Поштовхом до розробки порталу стало бажання зібрати на одному ресурсі інформацію стосовно Угоди про асоціацію та процес просування євроінтеграційних реформ. Окрім того, допомогти урядовим інституціям з імплементацією Плану заходів на виконання «Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки», - повідомила ключовий експерт з питань комунікації проекту Association4U Людмила Косар.

Довідково

Євроінтеграційний портал  

https://eu-ua.org розроблений коштом ЄС в межах Проекту ЄС Association4U («Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС») за підтримки Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції України та Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – у рамках реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки та відповідного Плану заходів на виконання Стратегії.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024