Історія працевлаштування Катерини Трофимюк: медична сестра - це медик, психолог і хороший організатор одночасно

18 Липня 2018, 16:30
Катерина Трофимюк 1725
Катерина Трофимюк

Історія працевлаштування «Це – МОЄ»

Чи варто казати, як багато сьогодні в охороні здоров’я залежить від медичних працівників, які щохвилини стоять на сторожі життя та здоров’я. Медичні сестри – це руки немічного, очі незрячого, підтримка дитини, джерело знань і впевненості для кожного.

Комфорт, уважність та чуйність медичного персоналу так само важливі, як і ефективне лікування. В медичному закладі є чимало важливих справ, від виконання яких залежить життя і здоров’я людей. І їх виконання покладено на плечі не лише лікарів, а насамперед медичних сестер. 

Саме, за вакансією медичної сестри, до Локачинського районної філії Волинського обласного центру зайнятості звернулась випускниця Ківерцівського медичного коледжу, Катерина Трофимюк. Часи змінюються, але професія медичної сестри залишається затребуваною.

Без грамотного помічника лікаря неможливо надати повноцінну допомогу хворому. Тому, завдяки наполегливості, терплячості та спільних зусиль Катерини та Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, вдалось працевлаштувати молодого спеціаліста за обраною професією у Локачинський центр первинної медико-санітарної допомоги.

Тепер, Катерині потрібно бути готовою до певних труднощів. Необхідно усвідомити, що доведеться присвятити себе професії повністю. Це означає бути на роботі завжди в гарному настрої і посміхатися пацієнтам, тим самим допомагаючи їм видужувати. Навіть якщо позаду важке чергування і безсонна ніч. Тому бажаємо їй успіхів та професійних злетів у вибраній нею професії, адже медична сестра - це медик, психолог і хороший організатор в одній особі.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024