Архів новин за 05 Грудня 2018

19:12
Відомий український журналіст Остап Дроздов виступить у Луцьку 15 грудня
16:12
У стінах обласної державної адміністрації обговорили перспективи та можливості аграрної галузі Волині
12:12
У Міжнародний день інвалідів відбулась зустріч осіб що не можуть на рівних конкурувати на ринку праці, пенсіонерами району та першої заступниці голови Локачинської адміністрації Наталії Сафронової, директора Локачинської філії Волинського ОЦЗ Олександра Ребрука, начальниці центру соціальних служб дітей сім’ї та молоді Локачинської РДА Ганни Нікітіної, начальниці управління соціального захисту Локачинської РДА Оксани Турелик, працівників інших соціальн...
11:12
Олександр Барабошко, який підозрюється в організації фейкового секс-скандалу зі студенткою і поліцейським, ввечері 4 грудня вийшов з Лук'янівського СІЗО.
11:12
У Локачах провідна спеціалістка Локачинського РВ ДРАЦС Вікторія Тимошко та начальниця Локачинського бюро БПД Алла Рибка провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та індивідуальне консультування з особами, які перебувають на обліку служби пробації.
11:12
Якщо не використали всю нараховану субсидію на місяць, залишок зарахується постачальником послуги у рахунок плати за послуги наступних розрахункових періодів.
10:12
Локачинська філія служби зайнятості постійно співпрацює з органами місцевого самоврядування, для цього щороку в бюджеті окремих сільських рад та об’єднаних територіальних громадах передбачаються кошти на оплату праці безробітних громадян, які будуть залучатися до участі в громадських роботах.
09:12
Викладачка фізичної культури Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею Олена Дудік, стала призеркою у конкурсі «Викладач року» серед викладачів Фізичної культури.
08:12
Богдана Крутій, Марина Мельничук та Діана Фордюк отримали спеціальні відзнаки на ХІХ Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги».
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024