Архів новин за 16 Березня 2019

15:03
Начальник Локачинського бюро правової допомоги Алла Рибка для осіб зі статусом безробітного, які перебувають на обліку в Локачинській філії Волинського обласного центру зайнятості провела семінар «Як перевірити себе у списку виборців».
14:03
Начальник Локачинського бюро БПД Алла Рибка спільно з провідним спеціалістом Локачинського РВ ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Волинській області Вікторією Тимошко та старшим інспектором з ювенальної превенції Локачинського ВП Горохівського ВП ГУНП у Волинській області майором поліції Оленою Павлюк провели урок на тему: «Булінг – прояв жорстокості в дитячому середовищі» для учнів 7 класів ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназі...
14:03
Подрібнювач деревини вартістю 22 тисячі гривень ця служба придбала ще наприкінці минулого року. Працює він на базі трактора МТЗ-82, перерізуючи навіть гілки в діаметрі до десяти сантиметрів.
13:03
Впродовж 2019 року у Локачинському районі за підтримки Благодійного фонду Сергія Мартиняка проходитиме творчий проект «Свої».
12:03
Члени громадської організації «Локачинська рибальська спілка» на чолі з її головою Сергієм Лінником взялися за благоустрій минулої суботи – 9 березня. На березі ставка зібралося зо три десятки ентузіастів з сокирами, бензопилами та іншим господарським реманентом.
11:03
Цей рік став переломним у боротьбі проти цькування – 19 січня набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу».
10:03
Творчий проект «СВОЇ» продовжує відкривати у Локачинському районі все нові й нові таланти. Відбувається він за підтримки Благодійного фонду Сергія Мартиняка. Учасниками є усі, у кого золоті руки та щире серце, хто має ідеї та прагне втілити їх у життя.
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024