Хто став головою Нововолинського госпітального округу, до якого входить Локачинський район

27 Жовтня 2018, 10:43
Головою Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу обрано заступника головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Катерину Чубок. 1598
Головою Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу обрано заступника головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Катерину Чубок.

Головою Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу обрано заступника головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Катерину Чубок.

Таку інформацію оприлюднив сайт Володимир-Волинської міської ради.

25 жовтня 2018 року у Луцьку відбулось перше засідання госпітальної ради Нововолинського госпітального округу. Як відомо, до цього територіального об’єднання лікувальних установ увійшли лікарні міст Нововолинська, Володимира-Волинського, ОТГ Володимир-Волинського, Локачинського та Іваничівського районів.

За Положенням про Госпітальний округ до повноважень Госпітальної ради належать вироблення пропозицій для їх затвердження учасниками госпітального округу щодо: трансфертів між бюджетами учасників госпітального округу для фінансування програм вторинної (спеціалізованої) та екстреної медичної допомоги; багаторічного плану розвитку госпітального округу; реорганізації і перепрофілювання закладів, що надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу в межах госпітального округу; визначення закладів охорони здоров’я, функціональні потужності яких будуть підвищені до рівня функціональних потужностей лікарень першого чи другого рівня; призначення та звільнення керівників закладів охорони здоров’я комунальної власності, що знаходяться в межах госпітального округу; інших питань, визначених рішеннями учасників госпітального округу, які належать до компетенції органів місцевого самоврядування щодо забезпечення надання медичної допомоги в госпітальному окрузі.

Нагадаємо, що від міста Володимира-Волинського до Госпітальної ради міською радою було делеговано четверо осіб: першиого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, секретаря міської ради, заступника міського голови Олега Свідерського, головного лікаря ТМО Олександра Клачука та його заступницю, головного лікаря ЦПМСД Катерину Чубок.

На першому засіданні, проведення якого ініціювала Волинська обласна державна адміністрація, було обрано голову Госпітальної ради.

Нею стала Катерина Чубок - заступник головного лікаря Володимир-Волинського ТМО, головного лікаря ЦПМСД.

Читайте також: Медична реформа: нюанси, які потрібно знати

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024