На Локачинському міні-ярмарку вакансій шукали барменів та офіціантів

28 Жовтня 2018, 12:00
Міні-ярмарок 2701
Міні-ярмарок

На Локачинському міні-ярмарку вакансій у приватної підприємиці Людмили Левчук шукали барменів, кухонних робітників, офіціантів, прибиральників виробничих приміщень.

Захід пройшов 24 жовтня, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

У заході взяли участь семеро безробітних, які мають відповідну професію та досвід роботи в цій сфері, та двоє працюючих. Для більш детального ознайомлення з умовами праці безробітні відвідали ресторан «Ластівка».

Людмила Миколаївна, ознайомила присутніх з графіком роботи, умовами, оплатою праці, вимогами до претендентів. Вона запевнила, що заробітна плата виплачується вчасно і в повному обсязі, забезпечено виконання всіх соціальних гарантій, передбачених державою.

Наголосила на наявності безкоштовного житла. Основні вимоги роботодавця – відповідальність і чесність в роботі, комунікабельність. Одночасно обговорили питання щодо участі у роботах тимчасового характеру та проходження стажування безробітних безпосередньо на робочому місці із подальшим працевлаштуванням. 

Провели і індивідуальні бесіди з кожним безробітним. Позитивним є те, що ярмарок вакансій пройшов у формі активного спілкування між роботодавцем та пошукачами роботи, в якому безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.

Як результат заходу, одна особа погодились на проходження стажування на посаду офіціанта з подальшим працевлаштуванням.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024