У Затурцівському храмі відбувся архіпастирський візит

30 Жовтня 2018, 09:00
Служба 5444
Служба

Преосвященний Матфей єпископ Володимир-Волинський і Турійський, в день пам'яті преподобної Параскеви Сербської, відвідали Свято-Параскевську парафію села Затурці Локачинського благочиння, де очолив святкову Божественну Літургію з нагоди храмового празнику. 

На церковному подвір’ї владику зустріли віряни, які за давньою українською традицією піднесли архіпастирю хліб-сіль, – повідомляє Володимир-Волинська єпархія УПЦ КП.

Під час Літургії Його Преосвященству співслужили: благочинний, настоятель храму прот. Василь Кравець та запрошенні священнослужителі.

За богослужінням була піднесена молитва про мир в Україні та за об’єднання Української Православної Церкви, а під час ектеній промовлялись особливі додаткові прохання за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.

Після заамвонної молитви, архієрей звернувся до вірян з проповіддю, в якій розповів про святу подвижницю Параскеву. По завершенні проповіді владика Матфей привітав парафіян з престольним празником та приділив особливу увагу настоятелю храму, привітавши його з 15-ю річницею служіння на парафії. 

В свою чергу, от. Василь подякував владиці і духовенству за спільну святкову молитву.

Богослужіння завершилось традиційним хресним ходом навколо храму та уставним многоліттям. 

Також нагадаємо, що нещодавно у одному з храмів Локачинського району відбувся архіпастирський візит.

Служба
Служба

Служба
Служба

Служба
Служба

Служба
Служба














 

Коментарі
01 Листопада 2018, 21:45
Щось перша велика фотографія не дуже нагадує архіпастирський візит!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024