У Локачах з Василем Боярським обговорювали співпрацю роботодавців та центру зайнятості

31 Жовтня 2018, 11:20
Захід 1766
Захід

У Локачах пройшла робоча зустріч директора Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Олексадра Ребрука та заступниці начальника відділу надання соціальних послуг Ольги Козаченко з начальником філії «Горохівський автодор» дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» Василем Боярським

 Захід пройшов 30 жовтня, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі Олександр Ребрук відзначив важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцем, поінформував про стан, основні процеси та тенденції на ринку праці району, обговорив питання, які часто виникають у суб’єктів господарської діяльності та труднощі при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості.

Ольга Козаченко ознайомила з новим сервісом служби зайнятості: «Електронний кабінет роботодавця». Зазначила, що завдяки ЕКР роботодавець має змогу переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що зареєстровані в службі зайнятості, історію направлень центром зайнятості працівників, виконання договорів на організацію громадських робіт та направлених на пропозиції тимчасової зайнятості. 

Позитивним є те, що зустріч пройшла у формі активного спілкування з керівником. Результат заходу: на роботи тимчасового характеру в листопаді направлять троє осіб на посаду підсобного робітника.

Зустріч
Зустріч

Зустріч
Зустріч

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39