У Локачах відбувся розіграш призів від «Нашого Краю»: пилосос, мультиварка і багато інших подарунків знайшли своїх власників

02 Листопада 2018, 09:00
Розіграш 3254
Розіграш

Вже вдруге супермаркет «Наш Край» проводить в Локачах акцію для своїх клієнтів.

До слова, кожен, хто попередньо придбав тут товар на 100 і більше гривень та кинув до скрині відповідний чек (чи кілька таких) зі своїми контактними даними, мав можливість виграти цінні подарунки, серед яких – різні кухонні набори, солодощі та алкогольні вироби, дороговартісні побутові електроприлади тощо.

Загалом розіграли аж 39 подарунків на загальну суму майже 14 тисяч гривень. Як і попередньо анонсувалось, розіграш відбувся 26 жовтня. Це був ранок п’ятниці, тож біля улюбленого торгового закладу, де гучно вигравала музика, зібралося чимало відвідувачів з різних куточків району. Задля справедливості наявні чеки в усіх на очах організатори помістили до лототрона і обрали серед присутніх випадкову жіночку, чия рука й визначила долю подарунків.

Більшості переможців приємну новину директорка супермаркету Валентина Жданюк відразу ж повідомила телефоном (свої виграші вони забрали пізніше), а тим, хто був присутній – особисто подякував за довіру і вручив призи співвласник торгового комплексу «Наш Край» Василь Слюз.

Найпершим щасливчиком стала Надія Калиш зі Старого Загорова, отримавши посуд «Набір для салату». А от Тоні Бойко з Локач взагалі пощастило двічі: виграла спочатку продуктовий набір, а потім ще праску. Участь в акції брали й жителі віддалених від райцентру сіл. Для прикладу, дитячий набір дістався Вікторії Стернійчук з Кисилина.

Та, мабуть, найбільше підфартило цього дня місцевому жителю Андрію Франчуку та Людмилі Нироді з Крухинич, адже саме вони стали власниками мультиварки та пилососа.

– У розіграші призів взяла участь вперше. Купувала продукти і донька вирішила кинути чек у скриньку. До слова, витратили ми тоді близько 150-ти гривень,  – розповідає Людмила Нирода, яка буквально через півгодини прийшла за своїм подарунком.

Пані Людмила не приховувала своєї радості та щиро дякувала Василю Слюзу за такий потрібний подарунок. А вже вдома зрозуміла, що пилосос дійсно потужний і власники торгового комплексу подарували справді якісну річ. Між тим, в зв’язку з малою кількістю чеків на суму 500 і більше гривень, обіцяний розіграш телевізора з плоским 32-дюймовим екраном перенесено на 21 грудня. До цього часу кожен бажаючий ще може придбати на зазначену суму товар і отримати шанс виграти цей чудовий приз.

Як повідомила дирекція супермаркету, в рамках передноворічної акції буде розігруватись також багато інших цінних подарунків на чек від 200 гривень. Тож «Наш Край» заздалегідь бажає усім вдалих покупок і прихильності тітоньки фортуни.





 

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024