Локачанина можуть покарати за те, що пропонував хабара володимирському поліцейському

02 Листопада 2018, 08:00
1286

У Володимирі-Волинському 47-річний локачанин пропонував  інспектору сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського відділу поліції неправомірну вигоду у сумі 3 тисячі гривень.

Хабар чоловік пропонував за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, – повідомляє прес-служба поліції області.

Старший лейтенант поліції Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби по вулиці Устилузькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя селища Локачі. Під час перевірки документів  поліцейським було встановлено, що водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння,

Аби його не притягнули до адміністративної відповідальності  правопорушник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн.. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби  задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

За порушення вимог ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення на волинянина складено адмінпротокол. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років.

Триває досудове слідство.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024