У Локачинському районі стартував конкурс «Учитель року – 2019»

08 Листопада 2018, 14:36
вчитель року 3501
вчитель року

У Локачинському районі розпочався пеший районний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Умовою участі у конкурсі була електронна реєстрація вчителів на платформі сайту всеукраїнського конкурсу, а щоб відбувся районний етап необхідно було зареєструватися не менше як трьом учасникам від регіону.

Заявки на участь у конкурсі подали педагоги двох номінацій, а саме «Географія» (Лисанюк Т.М., вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Заячиці; Макарук О.С., вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Замличі і Шумчук І.А., вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Кисилин) і «Основи здоров'я» (Багнюк Г.А., вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Заячиці; Корнелюк І.М., вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Затурці і Наконечна О.В., вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с.Озютичі. 

Перший день конкурсу. Вчителі географії взяли участь у конкурсному випробуванні «Дослідження». В результаті проведено жеребкування було визначено тему для роботи «Українські та імпортні продукти в споживчому кошику вашої родини» (9 клас). Вчителі предмету «Основ здоров'я» виконували проект «Самовиховання». Педагоги обох номінацій взяли участь у конкурсному випробуванні «Тестування з фахової майстерності».

Вчителям було запропоновано завдання на перевірку знань з педагогіки і психології а також з предмету. Завершився перший конкурсний день підвищенням підсумків роботи. Всі вчителі успішно справились із конкурсними випробуваннями. Журі конкурсу бажає всім конкурсантам успіхів і позитивних вражень від участі.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024