У Локачах «горів» ліцей

13 Листопада 2018, 09:00
Тактико-спеціальне навчання 2398
Тактико-спеціальне навчання

У Локачах рятувальники 12 листопада провели тактико-спеціальне навчання на території Оваднівського професійного ліцею №21.

За тактичним задумом, навчання внаслідок необережного поводження з вогнем відбулася пожежа горючих конструкцій у приміщенні класу на 1 поверсі, від пожежі постраждав учень ліцею, – повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

Директор об’єкту повідомив про пожежу за номером «101», персонал об’єкту приступили до гасіння первинними засобами пожежогасіння та організували евакуацію працівників з приміщень.

Після прибуття на місце умовної пожежі рятувальники включилися в апарати захисту органів дихання та зору, відтак у складі двох ланок газодимозахисної служби провели евакуацію потерпілого. Паралельно приступивши до гасіння приміщення навчального класу, вони проклали магістральну лінію із встановленням автомобіля на пожежну водойму та успішно ліквідували пожежу.

Також у тренуваннях взяли участь служби взаємодії, зокрема співробітники поліції, швидкої допомоги та працівники місцевого РЕМ.

Загалом, за оцінкою керівника навчань, вони пройшли успішно. Учасники продемонстрували злагодженість дій усіх служб, оперативність та готовність до роботи в у різних ситуаціях.





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024