Локачі: нагородили кращих аграріїв району

15 Листопада 2018, 14:41
Нагородили кращих аграріїв району 3820
Нагородили кращих аграріїв району

У районному будинку культури в Локачах 14 листопада 2018 року зібралися кращі аграрії, ветерани праці, молоде покоління хліборобів, аби разом відзначити професійне свято – День працівників сільського господарства.

Хліборобів  Локачинського району вітали голова райдержадміністрації  Віктор Дудечко, голова районної ради Володимир Мазурок, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко,  начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Ярослава Дмитришин, депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк, голова районної Асоціації фермерів Сергій Кочубей, голова районної організації профспілки працівників сільгоспвиробників Валентина Вронська, керівники районних установ та організацій. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Ярослава Дмитришин, вітаючи  присутніх, згадала про здобутки і багатства сільськогосподарської галузі району, а вони у цьому році чималі – врожайність ранніх зернових сягає майже 90ц/га, ріпаку та сої  – майже 50 ц/га, а цукрових буряків  в ФГ «ЄДК» (голова Ревко В.М.) – 900 ц/га, ФГ «Надбання»(голова Торчинюк Ф.В.) – 850 ц/га. Відзначила Ярослава Омелянівна і тісну співпрацю з сільськими радами району, яка сприяє залученню для підтримки особистого сільського господарства коштів державного бюджету.

Звертаючись до присутніх, Віктор Дудечко відзначив, що наш Локачинський район – це аграрний край, тож саме від роботи кожного працівника сільського господарства залежить його розвиток та процвітання. Велика дяка і шана керівникам, які проявляють активну громадську позицію, беруть активну участь в зміцненні та підтримці соціально-економічних проектів у громадах району.

Під час урочистого зібрання кращих працівників галузі району було нагороджено подяками голови райдержадміністрації та почесними грамотами районної ради, галузевими та профспілковими відзнаками.

За вагомі трудові досягнення, особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району Подякою голови районної державної адміністрації нагороджено:

Гайдая Петра Ярославовича – трактористові-машиністу сільськогосподарського виробництва  товариства з обмеженою відповідальністю «СБЄ Україна ВОЛИНЬ»;

Мисевича Івана Івановича – директора товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь Нова»;

Приступу Віктора Анатолійовича – слюсара – наладчика зерноочисних машин відділку с.Окорськ товариства з обмеженою відповідальністю «П’ятидні»;

Чеснохревського Василя Івановича  – механіка товариства з обмеженою відповідальністю «АБМ-ТРЕЙД».

Такі ж  відзнаки Віктор Дудечко вручив Познякевичу Руслану Володимировичу – Крухиничівському сільському голові Локачинського району та Турелику Сергію Орестовичу – начальникові відділу  у Локачинському районі міжрайонного управління у Горохівському та Локачинському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області  за плідну співпрацю у галузі агропромислового розвитку району.

Голова районної ради Володимир Мазурок нагородив Почесною грамотою районної ради за  сумлінну працю,  особистий внесок у розвиток сільського господарства району:

Шпиняка Володимира Петровича – ветерана праці управління сільського господарства;

Торчинюк Інну Ананіївну – бухгалтера ФГ «Надбання» та оголосив Подяку голови районної ради:

Ревку Віктору Миколайовичу – голові СФГ «Надія»;

Попку Юрію Сергійовичу – власнику ОСГ;

Поліщуку Ігорю Олександровичу – трактористу-машиністу сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва ПП «Західна Аграрна Компанія»;

Камельчуку Ієву Петровичу – заступнику голови ФГ «Камелія»;

Кочубею Сергію Петровичу – голові асоціації фермерів та приватних землевласників.

Урочистість супроводжувалось святковими експозиціями  сільських рад району, які демонстрували багатство рідної землі, вправність та вигадливість наших аграріїв.

До музичних вітань долучились вихованці та викладачі районного будинку культури, музичної школи, районного та сільських будинків культури.

Коментарі
21 Листопада 2018, 00:35
торчинюк ф в то федя мартизатор так і пишіть маризатор
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024