Як працівників культури Локачинщини вітали з професійним святом: церемонія нагородження

16 Листопада 2018, 15:30
Як працівників культури Локачинщини вітали з професійним святом: церемонія нагородження 2211
Як працівників культури Локачинщини вітали з професійним святом: церемонія нагородження

Урочистості відбулися у Локачинському районному будинку культури.

Тут зібрались люди, які, займаючись аматорською творчістю, відроджують скарби нашого краю, дбають про його культурний розквіт. Це працівники районного та сільських клубних закладів, місцевої дитячої музичної школи, бібліотекарі району.

Насамперед своїх колег з нагоди свята привітав і подякував за плідну роботу завідувач сектору культури РДА Руслан Дудік. Він говорив, що без аматорів сцени на Локачинщині не проходить жоден культурний захід, вони беруть й участь у різних обласних мистецьких конкурсах.

Подяками сектору культури РДА відзначили Наталію Попович – учасницю вокального жіночого гурту «Горлиця» Губинського СБК, Аліну Фордюк – учасницю-майстриню всіх виставок та майстер-класів, що проходять в Локачинському РБК, Оксану Крутій – майстриню-коровайницю, яка постійно бере участь у фестивалі традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я».

До вітань також долучились голова райдержадміністрації Віктор Дудечко та його перший заступник Наталія Сафронова, голова районної ради Володимир Мазурок, секретар селищної ради Леся Познякевич, депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва Подяки голови райдержадміністрації оголошено костюмеру районного будинку культури Тетяні Демчук, керівнику народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Любисток» РБК Олександру Ліщинському, директору Старозагорівського сільського будинку культури Євгенії Шашко, Подяки голови районної ради – викладачу дитячої музичної школи Василю Юхимюку, директору Дорогиничівського сільського будинку культури Орині Дрозді, директору Губинського сільського будинку культури Анатолію Левкову.

Відзнаки голови Локачинської селищної ради отримали директор Локачинської дитячої музичної школи Ольга Кревська, директор Локачинської централізованої бібліотечної системи Людмила Мариняк та активний учасник аматорського мистецтва Борис Нікітін.

Михайло Скопюк вже традиційно вручив аматорам сцени подарунки.
















 

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024