Як локачанка знайшла роботу завдяки службі зайнятості

20 Листопада 2018, 10:00
робота 2123
робота

Ще одна локачанка знайшла хорошу роботу завдяки службі зайнятості. 

Жінка не боялася змін і не пошкодувала, пише Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Віта Шолудько по закінченню сезонної роботи у ТзОВ «Агротехніка», де працювала понад шість років, звернулась в центр зайнятості з метою пошуку постійного місця роботи.

Безробітна старанно виконувала рекомендації особистого консультанта, відвідувала семінари, які допомогли їй подолати невпевненість у власних можливостях, страх перед перемінами та оволодіти навичками успішної співбесіди з роботодавцем. Старання дали свій результат. Згодом у центрі зайнятості з’явилась вакансія касира торговельного залу у магазин будівельних матеріалів.

Власник магазину – підприємець Сергій Мазяр шукав відповідального і доброзичливого працівника, який володіє умінням спілкуватись з покупцями та акуратно і уважно працювати з грошима. Адже від якості роботи касира залежить довіра і пошана покупців до обраного магазину.

Зважаючи на те, що Віта має економічну освіту, особистий консультант запропонував безробітній опрацювати дану вакансію. Пригадавши усе, чого навчилася під час відвідування семінарів, жінка успішно пройшла співбесіду з роботодавцем та працевлаштувалася касиром торговельного залу.

Жінка швидко навчилась працювати на контрольно-касових апаратах, вивчила асортимент і призначення товару та на даний час привітно зустрічає покупців і консультує їх щодо вибору товару. 
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024