На Іваничівщині локачанин обікрадав людей на кладовищі

29 Листопада 2018, 08:40
На Волині чоловік обкрадав людей, поки ті впорядковували могили на цвинтарі 1340
На Волині чоловік обкрадав людей, поки ті впорядковували могили на цвинтарі

На Іваничівщині 20-річний чоловік, мешканець Локачинського району, обкрадав волинян поки ті впорядковували могили своїх близьких.

Про це пише РАДАР.

Молодик походжав поміж надгробків і придивлявся до людей, які впорядковували могили та залишали свої речі без нагляду.

Зазначають, що найбільш «урожайними» для цвинтарного злодія були субота й неділя. Він крав речі біля Низкиницького монастиря, на кладовищі.

У поліцію звернулись четверо потерпілих. Кого шукати – невідомо. Ніхто не міг описати зовнішність злодія, але той сам дав про себе знати.

Злодій відповів на дзвінок обікраденого ним молодика. Той набрав свій на номер, попросив повернути телефон, пообіцяв нормальну суму викупу. Злодій погодився.

В умовах повної секретності вони зустрілись, обмін мобільника на гроші відбувся. Але молодик хоч і не запросив на цю зустріч поліцейських, та записав усе потай на відео.

Таким чином у Нововолинському відділенні поліції отримали зображення крадія. Але впізнати його ніхто з оперативників  не міг.

Але, як пише видання, злодій проколовся вдруге. Він зателефонував жінці, в якої поцупив документи, й запропонував повернути їх за винагороду. Номер його мобільника засвітився. Але скаже, що знайшов документи, і як довести, що бреше?

Підполковник поліції Сергій Галащук запропонував розіграти певну комбінацію, щоб спіймати злодія.

27 листопада той прийшов на цвинтар, а там його вже чекали оперативники з карного розшуку.

Злодій вже дав покази у відділку, підтвердив усі чотири епізоди крадіжок. Йому 20 років, звуть Денисом, мешкав у Локачинському районі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024