У Локачинській бібліотеці попереджають про ВІЛ та СНІД

01 Грудня 2018, 09:00
СНІД 3255
СНІД

Локачинська центральна районна бібліотека підготувала тематичну виставку «Більше знаєш – менше ризикуєш» до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. 

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн світу прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією, – пише Локачинська центральна районна бібліотека.

На виставці представленна тематична поличка «Чотири страшні букви – СНІД», метою якої є популяризація літератури з попередження ВІЛ/СНІД-захворювання. Серед матеріалів викладки – книги, матеріали періодичних видань та буклети для юнацтва.

Сьогодні масштаби поширення вірусу імунодефіциту людини набули глобального характеру і постають реальною загрозою соціально-економічному розвитку більшості країн світу. При цьому Україна, починаючи з 2004 року, досягла значного прогресу у боротьбі з ВІЛ/СНІДом, зокрема, в наданні лікування людям, які живуть з ВІЛ.

Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД. І зробити все можливе, щоб зберегти себе і своїх рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю.

Виставка
Виставка

Виставка
Виставка

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024