Коротко про головне за рік: Локачинський селищний голова розповів про свої напрацювання

09 Грудня 2018, 12:17
Богдан Іус 2993
Богдан Іус

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування в значній мірі залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Локачинський селищний голова Богдан Іус розповів, чим для нього запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«У цьому році, як і в попередні, виконано значний обсяг робіт з проведення поточних ремонтів та утримання доріг комунальної власності. Локачі, в порівнянні з аналогічними невеличкими райцентрами області, в цьому напрямку дуже непогано виглядають, і це радує.

Влаштування багатофракційного гравійного покриття виконано самостійно Локачинським ВУЖКГ за кошти бюджету селищної ради, що значно здешевило його виконання. Як підсумок, в Локачах не залишилось жодної вулиці та провулку без твердого покриття. Але в цьому напрямку є ще багато роботи, яку потрібно зробити: асфальтувати під’їзди до багатоквартирних житлових будинків, відремонтувати тротуари в центральній частині селища, висипати білощебеневе покриття на окремих ділянках вулиць.

Значно покращено матеріально-технічну базу Локачинського ВУЖКГ: за кошти селищної ради придбано насоси та перетворювачі частоти напруги для водопостачання, сучасні ліхтарі для вуличного освітлення, твердопаливний котел, бензопилу та іншу мототехніку для благоустрою, запчастини до спецтехніки, автомобіль з причіпом для більш якісної виробничої діяльності підприємства тощо. Проводились ремонтні роботи в будівлях комунальної власності.

Зокрема капітально відремонтовано пральню Локачинського ДНЗ, поступово впорядковуємо адмінприміщення селищної ради. Відзначили й 510-ту річницю селища, орга-нізувавши в Локачах фестиваль. Користуючись нагодою, ще раз хочу подякувати усім причетним до організації цього свята. До фестивалю також було благоустроєно стадіон та парк, окремі вулиці селища».

Коментарі
09 Грудня 2018, 23:25
Все то воно добре. Але було б непогано зробити відео нагляд за вулицями селища,тоді поменьшало би крадіжок і хуліганств. Та й поліції було б легше в пошуку злочинців. А в загальному приємно що селище оновлюється.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024