Коротко про головне за рік: Війницький сільський голова розповів про свої досягнення

12 Грудня 2018, 15:04
Мирослав БАЗАР 1908
Мирослав БАЗАР

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування в значній мірі залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Голова Війницької сільської ради Мирослав БАЗАР розповів, чим для нього запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«Найвагомішим досягненням цього року можна поправу назвати те, що 23 грудня відбудуться перші вибори в об’єднану територіальну громаду. Попри прогнози скептиків, на державному рівні погоджено створення цієї ОТГ. Центральна виборча комісія призначила дату виборів, нині триває передвиборчий процес.

Якщо говорити про те, що вдалось зробити у плані покращення закладів соціально-культурної сфери, то відремонтовано фельдшерсько-акушерський пункт у селі Губин, направлялись кошти на Губинську школу.

Також відремонтовано дорогу до Тумина. Тут вагому фінансову допомогу надало Володимир-Волинське лісомисливське господарство. Було завезено щебінь, вимощено ями та відгрейдеровано. Тепер нема проблем із довозом учнів з Тумина до Губинської школи».

Читайте також: 

Коротко про головне за рік: голова Озютичівської сільської ради розповіла про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Марковичівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Замличівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: Крухиничівський сільський голова розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Затурцівської сільської ради об’єднаної територіальної громади розповів про свої досягнення.

Коротко про головне за рік: голова Дорогиничівської сільської ради розповів про свої досягнення.

Коментарі
13 Грудня 2018, 16:56
Дорога яку знищило Вол. Волинське лісомисливське господарство заслуга так., освітлення яке почало працювати після загибелі людини ще одна заслуга ну й т.д.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024