Іваничівська спецшкола-інтернат проти об’єднання з Затурцівською школою-інтернатом

21 Грудня 2018, 12:19
Іваничівська спецшкола-інтернат проти об’єднання з Затурцівською школою-інтернатом 3272
Іваничівська спецшкола-інтернат проти об’єднання з Затурцівською школою-інтернатом

Іваничівську спеціалізовану школу хочуть об’єднати з Затурцівською школою-інтернатом «Центр освіти».

Нагадаємо: Нас хочуть знищити, а не реорганізувати: чому колектив Іваничівського інтернату не хоче приєднуватися Затурцівського

Колектив Іваничівської школи проти такого об’єднання. Це питання про реорганізацію школи, шляхом злиття з однотипною школою в Затурцях повинні розглядати під час сесії Волиньради.

Про це в коментарі Район.in.ua розповіла вчитель української мови Іваничівської школи Сніжана Горбачук. Представники трудового колективу Іваничівської спеціальної школи-інтернату прийшли 20 грудня в стіни Волинської обласної ради, аби привернути увагу громадськості та депутатів до цієї проблеми.

«Ми з досвіду життя розуміємо, що для нас реорганізація є не чим іншим, як просто закриттям школи, тобто скороченням робочих місць», – зауважила Світлана Горбачук.

Колектив Іваничівської школи складає 67 осіб. За словами Світали Горбачук, 67 сімей залишаться без засобів для існування.

«Крім того, як вчитель, хочу сказати, що наша школа вигідно розміщена, бо Іваничі райцентр, у нас хороший доїзд, транспортна розв’язка. У нас багато дітей з незаможних сімей, і добре дизелем приїжджати. А в Затурці добиратися буде складніше. Батьки як почули, що їхніх дітей перекидатимуть в іншу школу, що скоріше всього не водитимуть своїх дітей до школи», – додала Світлана Горбачук.






 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024