Казково прикрашені ялинки локачани виготовляють власноруч

29 Грудня 2018, 13:19
Казково прикрашені ялинки, виготовлені локачанами власноруч 3902
Казково прикрашені ялинки, виготовлені локачанами власноруч

У новорічні дні усі радіють присутності вишукано вбраній зеленій лісовій гості. Ще більше тішать ялиночки, виготовлені своїми руками, а таких чимало є у Локачах.

Творчим задумом із задоволенням поділилась Марія Панасюк з Локачів.

Одна з її ялиночок виготовлена з цупкого кольорового паперу, інша – з використанням жатки. Спочатку, як каже авторка, разом із донечкою склали багато трикутничків із тканини, потім приклеїли їх на заздалегідь підготовлену картонну основу. А декоруючи, вже, як і завжди, дали волю фантазії.

Своїм витвором із соломи поділилась керівник гуртків декоративно-прикладного мистецтва районного Будинку школяра Аліна Фордюк. А локачанка Галина Ребрук створила цілу композицію. Її зелена гостя, виготовлена з атласної стрічки, стрічатиме Новий рік у парі з кумедним ельфом.

Учні Бубнівської школи разом із вчителькою Оленою Вільчевською неабияк постарались над створенням сніговичка з котушкових ниток. Їх веселун у яскравому капелюшку зустрічатиме 2019-й у колі прикрашених паперових ялинок та розмаїтих сніжинок.

Різнокольоровими бантами з декоративних стрічок прибрала свою стильну ялиночку Наталя Зінчук з Творинич. У всьому їй допомагали донечки.

Імбирне печиво, яке презентувала Оксана Крутій з Локачів, також може бути смачним доповненням декору зимової казки.

А Людмила Мариняк надіслала світлину новорічної композиції, яка стала справжньою окрасою центральної районної бібліотеки. Cкладена вона… із звичайних книг. Ще одна їхня ялинонька – зіткана з оригінальних сніжинок, виглядає з вікна, радуючи напередодні свята усіх перехожих.

Своїм незвичним виглядом здивували ялинки Ілони Веремчук (з пластикових виделок), Катерини Никитюк (з газетної лози), Світлани Мартинюк (у вигляді миделка), Світлани Полубінської (прикрашена печивом).




Радує те, що всі вироби виготовлені своїми руками. Отож у кожному є частинка тепла. Це найбільше гріє у переддень зимових свят. А казка для усіх нас неодмінно буде захоплюючою та чарівною, осяяною різнокольоровими вогниками наших ялинок, без яких Нового року просто не буває.


 

Людмила МЕЛЬНИЧУК

Коментарі
29 Грудня 2018, 20:53
Дуже гарні ялиночки! <br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/><br/> Гарні ялиночки, виготовлені з любов&quot;ю. Лише дуже прикро,що вчителька початкових класів пані Вільчевська Олена не вчить дітей української мови. На фото ялиночка з написом &quot; С Новим годом&quot;.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром