Представники центру зайнятості обговорювали працевлаштування жителів району у «Гарна Restoracija»

04 Січня 2019, 09:00
Робоча зустріч 10272
Робоча зустріч

Представники районного центру зайнятості зустрілися з директором та бухгалтером новоствореного ресторанного комплексу «Гарна Restoracija», що у  Холопичах. 

Читайте також: На Локачинському ярмарку вакансій обговорили службу за контрактом

Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження взаємовигідних парнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Нагадаємо, що: У Затурцях на роботу шукають логопедів, реабілітологів, дефектологів та психологів.

Директор Олександр Ребрук, заступниця начальника відділу надання соціальних послуг Тетяна Яцюк, фахівчиня з питань зайнятості 1-ї категорії Раїса Грицюк , провідний юрисконсульт Влад Омельчук зустрілися з директором ресторанного комплексу В'ячеславом Табачуком та бухгалтеркою Дар’єю Кужель з метою інформування про економічну вигоду та соціальну значимість офіційного працевлаштування безробітних громадян.

Також: Як локачанка знайшла роботу завдяки службі зайнятості.

Під час зустрічі обговорювали труднощі при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості.

Особлива увагу приділили навчанню в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та запропоновали професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних з метою їх працевлаштування.

1

Читайте також: Як жителька Локачинщини знайшла омріяну роботу.

Директору закладу надали вичерпну інформацію про послуги служби зайнятості для роботодавців, наголос зробили на отримані компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітних громадян.

Домовилися і про подальшу співпрацю між службою зайнятості та роботодавцем, щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства.

2

Роботодавьец заявив про 8 вакансій для укомплектування, це: бармен, офіціант, кухонний робітник, продавець продовольчих товарів, прибиральник службових приміщень. 

Нагадаємо, що  Локачах знову знайшли роботу для безробітних.

1


Читайте також: У Локачах говорили про вивільнення працівників та легальне працевлаштування.

Коментарі
12 Січня 2019, 13:53
"дно" пробито!!! можновладці зустрічались з контрабандистом В'ячеславом Табачуком, який отримавши прибутки від контрабанди побудував ресторацію у вартість понад 8 млн грн, за кошти, що були отримані злочинним шляхом, з яких не сплатив відповідного податку!!!!! Пора йому зустрітись з фіскальною службою та поліцією!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024