Локачі: телевізор, електром’ясорубка та багато інших призів знайшли своїх власників. ФОТО

04 Січня 2019, 09:34
Один з переможців 4190
Один з переможців

Нещодавно в Локачинському супермаркеті «Наш Край» провели передноворічний розіграш подарунків. Кожен, хто раніше придбав тут товар на суму від 200 гривень і залишив чек з контактними даними, мав шанс щось виграти.

Це могли бути як продуктові набори, алкогольні вироби в комплекті із солодощами, так і якісне кухонне начиння та дороговартісна побутова техніка. Отож охочих випробувати фортуну назбиралося чимало.

Долю подарунків традиційно організатори довірили визначити випадковій людині. Цього разу крутив лототрон і витягував щасливі чеки студент з райцентру Саша Віхор. Одне за одним він озвучував імена переможців. А їх було кілька десятків. До речі, з легкої руки хлопця декому з учасників акції фортило неодноразово. Скажімо, постійна клієнтка супермаркету Людмила Долинська з Локач виграла аж чотири подарункові набори, а житель сусідніх Крухинич Олексій Копачинський – два.

Електрочайник забрала Наталя Бугайчук з Кремеша. Із подарунком додому повертався й директор Озютичівської школи Олександр Гапяк. А от найбажаніший приз на чек від 200 гривень – потужна електром’ясорубка – дістався жителю Крухинич Олександру Огроднічому. На церемонії вручення чоловік зізнався, що мало вірив у перемогу. Тож, отримавши таку потрібну в господарстві річ, своєї радості вже не приховував.

«Принаймні раз в тиждень хтось з нашої родини ходить в «Наш Край» за покупками, бо тут якісна продукція в широкому асортименті, хороше обслуговування». А бонус у вигляді м’ясорубки буде нам хорошим подарунком під новорічну ялинку» – зауважив Олександр.

Та найбільша інтрига зберігалась до останнього. Коли організатори нарешті оголосили про розіграш головного призу – телевізора з 32-дюймовим плоским екраном, усі присутні затамували подих. До лототрона помістили чеки на суму від 500 гривень. Загалом таких назбиралось близько двохсот. Мить очікування… І ось переможець вже відомий. Ним став житель села Павловичі Андрій Колб. Чоловіка тоді на місці не було, тож директор супермаркету Валентина Жданюк цю приємну новину повідомила йому телефоном. Призи щасливчикам, як завжди, вручав сам співвласник торгового комплексу «Наш Край» Василь Слюз, щиро дякуючи своїм клієнтам за довіру.






2




1


 

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024