Локачанка Христина Поліщук представила район на «Волинських різдвяних зустрічах»

06 Січня 2019, 10:00
Христина Поліщук та Олександр Савченко 5375
Христина Поліщук та Олександр Савченко

У Луцьку пройшла зустріч голови ОДА Олександра Савченка з талановитою молоддю з усієї Волині, серед якої і локачанка Христина Поліщук.

Захід, який назвали «Волинські різдвяні зустрічі», пройшов в області вперше та стане традиційним. Приймав гостей Центр науково-технічної творчості учнівської молоді 3 січня, – інформує Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Локачинський район представляла переможниця обласного етапу Всеукраїнського кокурсу ,«Яскраві діти України», солістка Народного художнього колективу ОНЗ «НВК» Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» Христина Поліщук. Майстерне виконання нею народної пісні не залишило жодного байдужого серед присутніх в залі.

Близько тридцяти обдарованих хлопців та дівчат з різних районів області познайомилися з Олександром Іллічем, презентували свої дослідження, таланти та здобутки, а також обмінювалися думками щодо можливостей розвитку регіону.

Вихованці позашкільної освіти представили 5 напрямків – дослідницько-експериментальний, еколого-натуралістичний, художньо-естетичний, науково-технічний та туристсько-краєзнавчий.

Так, голова облдержадміністрації Олександр Савченко привітав молодь зі святами та зазначив, що бачить чимало знайомих облич. А це означає, що вони вже чимало досягли, про них знають та ними пишаються.

«У такому молодому віці ви маєте чимало нагород та перемог. У вас є велика перспектива. І мені важливо від вас почути, що повинна зробити громадськість та влада, аби ви могли себе реалізувати. При серйозній та сприятливій підтримці ви досягнете ще більшого. Хтось дійсно повинен штовхати науку, і якщо це — ваше покликання, то ми зобов’язані вам допомогти», – зауважив Олександр Ілліч.

Насамкінець усі присутні спільно з Олександром Савченком заспівали колядку, пофотографувалися, а талановиті діти отримали новорічні подарунки.

Варто зазначити, що на Волині функціонує 40 закладів позашкільної освіти, де у більше, ніж двох тисячах гуртках займається понад тридцять п’ять тисяч вихованців. Крім того, у закладах загальної середньої освіти організовано роботу більше трьох тисяч різнопрофільних гуртків, у яких займаються за інтересами майже 70 тисяч дітей. В цілому гуртковою роботою в закладах позашкільної та загальної середньої освіти області охоплено понад 77% дітей від загальної кількості учнів.

Читайте також: Юна локачанка представить Волинь на всеукраїнському конкурсі 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39