Показали кліп, який знімали біля Свято-Михайлівської церкви та руїн католицького монастиря у Кисилині

08 Січня 2019, 12:05
Кліп 2687
Кліп

Волинський тележурналіст Андрій Гнатюк оприлюднив кліп на пісню «Вранішня» Сергія Шишкіна, який знімали цілий рік.

Чотирихвилинне відео Андрій Гнатюк розмістив на хостингу YouTube, – пише Волинь 24.

Кліп знімали у 2001-2002 роках. 

«Тоді ще у форматі SVHS, а деякі кадри й у VHS, бо про цифровий формат треба було ще мріяти. Тож якість не така, до якої звикли тепер. Починали влітку 2001 року на лузі річки Стир, що уздовж вулиці Набережної в Луцьку, потім продовжували в музеї сільської архітектури в селі Рокині, і знову поверталися на луг. У цих двох місцях знімали найбільше», – пише автор відеороботи.

Андрій Гнатюк згадує, що частину відео знімали біля Свято-Михайлівської церкви і в руїнах католицького монастиря в селі Кисилин Локачинського району. 

«Після того луг дуже змінився. Є кадри з урочища Білих Берегів поблизу Колок, зимові – з Центрального парку імені Лесі Українки», – ділиться спогадами один з авторів роботи.

Кліп монтували багато годин. 

«Рік – і скільки було натхнення, бо завжди хотілося спробувати працювати в різних жанрах. Хоча жодного досвіду в такій роботі не було, і в кого спитати – теж. Сценарій, задуми міняли, як то кажуть, на ходу. Ініціатором і режисером відео була керівниця гурту «Нота нео» Тетяна Келебай. А на відео – Юлія Гринчук (Шаранда), Оксана Олещук (Масляк), Леся Корець і Аліна Степанюк – єдина, хто в гурті залишилася», – пише Андрій Гнатюк.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024