Що обговорювали працівники районного центру зайнятості з новообраним головою Війницької ОТГ

16 Січня 2019, 10:02
Війницька ОТГ 2998
Війницька ОТГ

Працівники Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Олександр Ребрук та Тетяна Яцюк відвідали Війницьку об’єднану територіальну громаду, де провели робочу зустріч з головою громади Сергієм Вербицьким, секретаркою Іриною Сак, спеціалісткою з питань персоналу Оксаною Голдун та іншими спеціалістами Війницької сільської ради.

Читайте також: Представники центру зайнятості обговорювали працевлаштування жителів району у «Гарна Restoracija».

За словами голови громади, Війницьку ОТГ створили в грудні 2018 року. До її складу увійшли 13 населених пунктів, 6 з яких села Володимир-Волинського району, що нині об`єднані в 2 старостинські округи з адміністративним центром у селі Війниця, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Нагадаємо: Локачинський район: про що розмовляли з керівником Затурцівської амбулаторії.

Директор районної служби зайнятості натомість поінформував присутніх про ситуацію на ринку праці та послуги служби зайнятості. Зокрема йшлося про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, сприяння безробітним у започаткуванні власної справи, підготовку кадрів, стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць.

Також: Де та за які кошти у Локачинському районі проводять громадські роботи

Учасники зустрічі обговорили Стратегію розвитку Війницької об’єднаної громади на 2019-2021 роки та шляхи подальшої співпраці.



2

3

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024