Ой там, у Локачах, на базарі. БЛОГ

18 Січня 2019, 08:30
Продавчиння з покупцем 4883
Продавчиння з покупцем

Щоп’ятниці на ринку нашого селища людно і гамірно. Ось і минулого тижня, коли вже, здавалось, що люди більш-менш скупилися до свят, руху тут не поменшало.

Минаючи черги покупців, прямую до жіночки з П’ятикор, у якої минулого разу придбала хрін та кутю. Дуже вже догодила мені пані Анастасія, адже смачною та якісною виявилась придбана продукція. Отож, підійшла, щоб подякувати їй. Цього разу у продажі пані Анастасія мала ще й сушені яблука, яйця, квасолю та закрутки – варення з вишень і полуниці.

Покупці придивлялися до акуратно фасованої домашньої продукції, питали ціни та купували те, що вже приглянулось. Чула, що за літрову банку сухофруктів продавчиня просила 15 гривень, за склянку куті – 5 грн., а за десяток яєць – 45 грн.

«Знаю, що за яйця на базарі правлять дорожче – 50 грн., але якось і вимовити страшно таку ціну», – жартує жінка.

Першим покупцем був молодий чоловік і наша продавчиня дуже цьому зраділа. Бо, як каже, «торг повинен тоді вдатися». Впевнена, що вдячні будуть всі, хто бодай щось придбав у Анастасії Дрозди. Бо ж пропонує домашню продукцію, яку готує заодно і для своєї родини, вкладаючи любов та старання хорошої господині.

4

3

2

2

2

2

2

Фото Людмили МЕЛЬНИЧУК

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024