Локачі: благодійний концерт пройшов у напівпорожній залі. ФОТО

18 Січня 2019, 13:00
Благодійний концерт 5338
Благодійний концерт

Милосердя, співчутливість, любов до ближнього – це ті чесноти, які здатні зробити цей жорстокий світ кращим. Нині знаходиться все більше людей, готових допомагати іншим, вносити пожертви задля порятунку чиїхось життів. Приємно, що різні благодійні акції успішно проводять і на Локачинщині.

В неділю, 13 січня, в райцентрі пройшов зворушливий концерт «З вірою в серці». Його організували з метою збору коштів для маленької локачанки Христинки Манько. До слова, лікарі поставили дівчинці невтішний діагноз – двобічна сенсоневральна глухота, тож вже тривалий час батьки збирають гроші на операцію для своєї донечки.

В районному будинку культури цього дня панувала дійсно неймовірна атмосфера. Святкова сцена була прикрашена величезними зорями, які звисали із стелі, гірляндами та декорацією у вигляді шопки. Присутніх щиро привітав настоятель Свято-Преображенського храму смт Локачі Ігор Дружинець, наголосивши на важливості жертовності та добродушності у житті християн.

Прославляли Спасителя із благородною місією чимало вокальних колективів. Колядки, щедрівки та різдвяні віншування линули від ветеранського хору «Осіннє золото», учнів та викладачів дитячої музичної школи, народної аматорської хорової капели районного будинку культури, хористів місцевого Свято-Преображенського храму, вокалістів Локачинської церкви євангельських християн-баптистів «Ковчег спасіння», Церкви християн віри євангельської «Храм Божий». В усіх виступах відчувалося тепло сердець учасників концерту.

Попри те, що дійство проходило у напівпорожній залі, вдалося зібрати 8500 гривень. Ці кошти відразу ж на головній сцені району було передано бабусі Христинки Тамарі Чопівській. Жінка, крізь сльози, дякувала людям за надану допомогу і бажала усім, щоб їхні домівки обминала біда.

Слова вдячності на адресу жертводавців та усіх небайдужих краян линули від голови райдержадміністрації Віктора Дудечка та пасторів місцевих протестантських церков В’ячеслава Приступи та Валерія Петренка.









 

Павло КОСТЮЧКО.

Фото автора.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024