Директор Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею розповів, чим йому запам’ятався 2018 рік

25 Січня 2019, 10:00
Леонід ГОМОН 3807
Леонід ГОМОН

Директор Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею Леонід ГОМОН зауважив, що торік їхньому закладу вперше спрямували кошти обласної ради. Це дозволило зробити ремонт котельні та замінити твердопаливні котли.

Придбали і встановили 47 енергозберігаючих вікон. Також в навчальних корпусах та гуртожитку підключили пожежну сигналізацію. Проте, зі слів директора, не вдалося втілити задум щодо перекриття даху і заміни дверних та віконних блоків у старому приміщенні ліцею.

Леонід Гомон з приємністю повідомив, що викладач філії Олена Дудік торік виборола третє місце на обласному конкурсі фізкультурників. Певні досягнення на конкурсах з фахової майстерності мають й учні цього навчального закладу.

Коментарі
28 Січня 2019, 12:20
А що ви зробили, щоб розпочати ремонт старого приміщення ліцею за роки вашого керівництва? Мабуть одне з найгірших приміщень в Локачах, а там навчаються діти,які потребують найкращих умов. І влада мовчить, бо не на її балансі,але в нашому селищі, в нашому районі ця будівля,тому дбати необхідно всім. Тут вже потрібні радикальні заходи: новий директор,нове керівництво району і селища. А бо ж виправляйте ситуацію і не перечікуйте реформ в м"яких кріслах.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024