На Локачинщині пройшов четвертий фестиваль військово-патріотичної пісні «Герої не вмирають»

24 Лютого 2019, 09:08
Захід 2593
Захід

У Локачах пройшов четвертий районний фестиваль військово-патріотичної пісні «Герої не вмирають».

Захід відбувся 20 лютого, з ініціативи Локачинського районного Будинку школяра за участю його вихованців, школярів загальноосвітніх шкіл району, педагогів, військовослужбовців, учасників АТО та приурочений до Дня Героїв Небесної Сотні, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержаадміністрації.

Серед гостей  фестивалю заслужена артистка України Галина Кажан, заслужений журналіст України Валерій Мельник, заслужений журналістrf України Валентина Штинько.

Голова райдержадміністрації Віктор Дудечко, звертаючись до учасників та гостей фестивалю зауважив: 

«Щодня ми бачимо нових і нових героїв, які звіряють своє життя з подвигом Небесної Сотні. Однак, саме тепер ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки непростої історії, коли проливали кров наші друзі, знайомі, близькі. Це наш обов’язок перед пам’яттю загиблих співвітчизників. Адже, хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. І для нас є святим обов’язком гідно шанувати пам’ять про них – Героїв Небесної Сотні.

Щирим та емоційним був виступ Валерія Мельника, який поділився спогадами та враженнями про роботу на виставкою «Герої серед нас», ознайомитись з якою можна було у фойє будинку культури.

Фестивальну програму прикрасили виступи оркестру Луцького прикордонного загону (диригент Петро Лукавий) та його солістів – заслуженого артиста України Адама Горбатюка та Анастасії Смаль.

До конкурсної програми увійшли виступи ансамблю «Соняшник» районного будинку школяра (керівник Інна Ковальчук), Адріани Марчук ( Привітненська ЗОШ І-ІІІ с.), Олексія Демчука (Луцький педколедж), народного аматорського хору ветеранів «Осіннє золото» ( керівник Ярослав Матулько), народного аматорського гурту козацької пісні «Заграва» районного будинку культури, викладача районного будинку школяра Василя Костючка, вихованок РБШ Марини Мельничук та Богдани Крутій, Павла Уляницького (Колпитівска ЗОШ І-ІІІ ст..) Максима Черняка ( ОНЗ НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст..-гімназія) та Богдана Познякевича.
















 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024