Затурці: розповіли, чим займаються на підприємстві «Рибний стандарт»

28 Лютого 2019, 10:38
«Рибний стандарт» 8960
«Рибний стандарт»

Фахівці служби зайнятості, серед яких і директор Локачинської філії центру зайнятості Олександр Ребрук зазирнули у роботу приватного підприємця торгової марки «Рибний стандарт».

Основний вид діяльності підприємства – перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків, – повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Сьогодні тут солять, маринують і коптять рибу (оселедець, скумбрію, салаку, лосося тощо), готують креветки та різні види морської капусти.

«Окрім виробництва риби, зараз ми працюємо над підвищенням якості морської капусти. Смаки людей різняться, тож ми намагаємося догодити клієнтові маринуємо морську капусту в томаті, без томату, з м’якшим і гострим смаком», – розповідає технолог підприємства Тетяна Бохотниця.

Серед працівників – оброблювач риби, укладальник-пакувальник, водій автотранспортних засобів. Підприємство, розташоване в селі Затурцях, й дає роботу й жителям прилеглих населених пунктів: Шельвова, Зубильного, Локач. Л

юди погоджуються працювати тут, адже кажуть, що керівництво їх чує, намагається допомагати з доїздом до місця роботи, а також облаштувало міні-готель на вісім місць для немісцевих працівників, які можуть лишатися тут до наступної зміни. Окрім того, працівники забезпечені харчуванням.

На цей час актуальна одна вакансія – оброблювач риби (заробітна плата 5 100 грн).






1


 

Коментарі
02 Березня 2019, 10:24
Що означає слово "перероблення"?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024