На Локачинщині обговорили роботу пенсійного фонду у 2018 році

28 Лютого 2019, 13:00
1250

Під головуванням заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Волинській  області Олега Трибощука, провели підсумкову нараду за результатами роботи Локачинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області за 2018 рік.  

На підсумках були присутні начальник управління Ігор Стецюк, голова Локачинської районної ради Володимир Мазурок, працівники управління, – інформує Локачинська райдержадміністрація.

У звітній доповіді начальник об’єднаного управління проінформував про позитивні напрацювання та проблемні питання, над вирішенням яких необхідно працювати у подальшому.

Олег Трибощук, окреслив завдання, які стоять перед Пенсійним фондом України в 2019 році.

Підводячи підсумки голова Локачинської районної ради Володимир Мазурок відмітив про те, що співпраця з Пенсійним фондом в районі та районною державною адміністрацією знаходиться на високому рівні. Управлінню і надалі проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян, щодо змін в пенсійному законодавстві, щодо впливу величини заробітної плати на рівень соціальних виплат особам, які беруть участь у загальнообов’язковому державному соціальному страхуванні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024