Чи святкують локачани Міжнародний жіночий день. Бліцопитування

08 Березня 2019, 10:18
1705

Нині в соціальних мережах іде активна дискусія щодо того, чи варто вітати жінок, донечок та мам з 8 Березня. Для декого це свято весни та краси, а ще хтось зовсім цей день не святкує, вважаючи його пережитком радянських часів.

Напередодні жіночого свята ми запитали жителів району, що символізує для них 8 Березня та як його святкують.

Ірина Ветлянчук, жителька Павлович:

«8 Березня відзначаю традиційно. Люблю це свято, бо саме з ним приходить справжня весна. Ось уже де-кілька років поспіль проводжу цей день зі своєю родиною, або з коханою людиною. Обожнюю радувати подарунками маму і бабусю. Для мене ж, з нагоди свята, найприємніше отримати теплі привітання і весняні квіти. Найбільше радію тюльпанам.»

2

Микола Сокоринський, житель села П’ятикори:

«Свято обов’язково відзначаємо. Щодо «накрити на стіл», то це все-таки жіноча справа, навіть у цей день. Вже знаю, що маю подарувати дружині. І це не квіти... Ото просто зараз піду і куплю млинок для спецій.»

2

Катерина Никитюк, жителька Локач:

«Великим святом не вважаю. Подаруночки та вітання, звичайно, приємні, але хотілося би їх отримувати не лише 8 Березня. Увага і любов жінці, як берегині домашнього вогнища, важливі завжди, а не тільки у цей святковий день.»

2

Микола Демчук, житель села Марковичі:

«8 Березня всю хатню роботу обов’язково візьму на себе, щоб дружина по-справжньому відчула свято. Також постараюсь створити романтичну атмосферу. Можливо, і шашлички посмажимо. Це вже як сплануємо. Подарунка приготував. Ще залишилось купити рожеві троянди, які моя дружина просто обожнює.»

2

Інна Ковальчук, жителька Локач:

«Ясно, що це свято! І байдуже вихідним цей день буде, чи робочим. Там, де я працюю, майже всі жінки і дівчатка, з якими можна надзвичайно цікаво провести час. А так, зазвичай, святкую вдома. Восьмого березня чекаю позитивних емоцій та тих подаруночків, які уже замовила.»

2

Лілія Мартинюк, жителька Шельвова:

«Святкую 8 Березня обов’язково. Люблю, коли дарують живі квіти. Проте найдорожчими у цей день є власноруч виготовлені святкові листівки від донечки та синочка. Подібними подарунками малеча радує і бабуню. А ще дуже люблю відвідувати святкові ранки у школі, які старанно готують наші діти.»

1

Юрій Лукашевич, житель Локач:

«Жінка – це весна. Цю половину людства треба поважати зав-жди. А як є повага, то святковим може бути кожен день. Та й на подарунки для жінки не варто скупитися – хай невеличким він буде, але увага завжди є приємною.»

3

 

З весною вас, найчарівніші в світі локачанки! Незрівнянної краси і молодості вам!

Опитування провела Людмила Мельничук

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром