Локачі: які подарунки до 8 Березня виграли краяни в «Нашому Краї»

15 Березня 2019, 18:17
3571

В улюбленому для багатьох жителів району супермаркеті знову відбувся розіграш призів, який присвятили Міжнародному жіночому дню.

Умови акції – незмінні: кожен, хто попередньо придбав тут товар на суму 200 і більше гривень, мав можливість виграти щось смачненьке чи корисне в господарстві. Серед дванадцяти акційних «лотів» були як солодощі й косметика, так і куди привабливіші сюрпризи.

І хоча церемонія нагородження проходила саме 8 Березня – у державний вихідний, охочих випробувати тітоньку Фортуну зібралось навіть більше, ніж зазвичай. Обирати щасливі чеки з поміж майже трьохста наявних і таким чином вирішувати долю подарунків організатори традиційно доручили випадковій людині. Нею стала Аліна Гальчун, жителька села Високі Цевеличі.

Кожного разу, коли починав крутитись лототрон – учасники затамовували подих. Усі очікували почути саме своє ім’я, а коли це траплялось, то не приховували радості. Так співпало, що саме представницям прекрасної статі цього дня фортило більше. Двічі пощастило Людмилі Зінчук з Локач: виграла солодощі та набір для прибирання. Та і з попередніх розіграшів ця жіночка поверталась додому не з порожніми руками, а відразу з кількома подарунками. Фен для волосся дістався жительці Маркович Людмилі Демчук, а Олені Мартиняк з Нового Загорова – тюнер Т2. В числі щасливчиків також Наталія Рожко з райцентру, Аліна Новосад з Крухинич та селищний голова Богдан Іус.   

А от власником головного призу – фірмової електросушарки для фруктів та овочів, став Юрій Боярський, житель Локач. Зі слів чоловіка, це буде чудовий подарунок дружині до свята.

Нагороджував переможців директор торгового комплексу «Наш Край» Степан Хомік, вітаючи краянок зі святом і бажаючи своїм клієнтам везіння.

2

1


Павло КОСТЮЧКО

   Фото автора

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024