На Локачинщині працював мобільний пункт консультування в рамках проекту «Я маю право»

28 Березня 2019, 10:00
1425

В Заячицівській та Замличівській сільських радах Локачинщини працював мобільний пункт консультування, де прийом громадян провели фахівці Локачинського бюро правової допомоги спільно з представниками Локачинського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області та Локачинської філії Волинського обласного центру зайнятості.

В рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» з посадовими особами обговорили актуальні питання реалізації виборчих прав громадян та механізмів їх захисту. Також присутні обговорили права дітей на належне утримання, розміри та порядок отримання аліментів, реалізацію проекту «Муніципальна няня», – інформує Головне територіальне управління юстиції у Волинській області.

Всі бажаючі отримали індивідуальну юридичну консультацію. З метою профілактики такого явища як булінг, фахівці здійснили візит до учнів Заячицівської та Замличівської шкіл. Дітям розповіли про булінг та його види, про відповідальність за вчинення булінгу та як реагувати на такі негативні випадки.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024