Локачан попереджають про похолодання та сильний вітер

26 Березня 2019, 16:25
Волинян попереджають про похолодання та сильний вітер 1554
Волинян попереджають про похолодання та сильний вітер

В Україну знову іде хвиля похолодання. За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 26 березня, на Волині буде хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ і мокрий сніг.

Видимість 2-4 км. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви вітру місцями сягатимуть 15-20 м/с.  Температура вночі  становитиме від 2º морозу до 3º тепла, вдень 2-7º тепла. Вітряну погоду з невеликим мокрим снігом вночі та коливанням температури повітря між мінусовими та плюсовими позначками термометра синоптики прогнозують ще й на 27 березня, - інформує прес-служба Служби автомобільних доріг у Волинській області

Штормове попередження, а саме сильні пориви вітру до 15-20 м/с, оголошено в низці областей України. Це метеорологічне явище І рівня небезпеки (жовтий), тож закликаємо всіх користувачів доріг бути максимально уважними та обережними. За вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

Водночас, зважаючи на такі погодні умови, 26-27 березня на волинських дорогах місцями можлива ожеледиця. З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та бути обачними за кермом.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині телефонуйте за номером (0332) 78 54 69 до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області, який працює цілодобово.

Читайте також: На водоймах Іваничівщини розпочинається нерестовий період

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024