Привітне: для чого в місцевому дитячому садку встановили камери відеоспостереження

29 Березня 2019, 13:21
3627

Система відеонагляду в дошкільному закладі «Дзвіночок» з’явилась торік – у вересні. Дві наявні камери дають можливість фіксувати усе, що відбувається на прилеглій території. Як зауважує завідуюча ДНЗ Тетяна Калинюшко, потреба у придбанні такого обладнання дійсно була.

«Дошкільний заклад знаходиться в центрі села, а тому на нашому дитячому майданчику часто ввечері проводить вільний час місцева молодь. От тільки проблема в тому, що деякі безсовісні тут смітять і трощать майно. Дерев’яну машину, човник, інші «забавлянки», що виготовлялися силами батьків і персоналу, – доводилось збирати мало не по трісках. Після такого неподобства у нас просто опускалися руки» – говорить Тетяна Василівна.

Так на чергових батьківських зборах виникла ідея встановити на фасаді ДНЗ камери відеоспостереження. А оскільки значної суми грошей на втілення цього задуму в життя не було, то заручилися підтримкою благодійників та сільської ради. Нині ж очільниця «Дзвіночка», не виходячи зі свого кабінету, стежить за порядком на моніторі. Це, зі слів пані Тетяни, дуже зручно, адже апаратура дозволяє робити запис і у вихідні, також переглядати відео за тривалий період.






 

Павло КОСТЮЧКО

 Фото автора

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024