Локачі: визначено переможця і кращих гравців змагань з міні-футболу серед ветеранів

07 Квітня 2019, 20:00
2940
 
На майданчику зі штучним покриттям ОНЗ «НВК «Локачинської ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранів 35+. Гра пройшла 24 березня.
Взяти участь виявили бажання ФК «Холопичі», «ЛК-Луга», ФК «Коритниця», «Турія-Ветеран» (в останню мить знялася зі змагань ФК "Здоров'я").
Турнір проходив по коловій системі. У підсумку ФК «Холопичі», перемігши ФК «Коритниця» з рахунком 5:3 та «ЛК-Лугу» (3:2), достроково здобула перше місце, незважаючи на поразку в останньому матчі від «Турії-Ветеран» з рахунком 4:2. В ході турніру ФК «Турія-Ветеран», зігравши в нічию з ФК «Коритниця» (2:2) та поступившись команді «ЛК-Луга», здобула третє місце. Друга сходинка – в «ЛК-Луга», котра на останній хвилині матчу з ФК «Коритниця» здобула перемогу з рахунком 5:4.
Після завершення змагань відбулася церемонія народження команд, на якій був присутній депутат обласної ради Михайло Скопюк. Михайло Якович привітав учасників змагань з хорошою грою та вручив призи Олегу Яценюку («Турія-Ветеран»), якого визнано «Кращим воротарем», Петру Чорному (ФК «Коритниця») – «Кращому нападнику». Статус «Кращий гравець турніру» дістався Сергію Нікітіну (ФК «Холопичі»).
Не забув про своїх вихованців й відомий тренер команди «Луга» (Козлів) Микола Кльоц, котрий передав через Михайла Яковича особистий приз. Він дістався Михайлу Сіруку («ЛК-Луга»).
Команди призери отримали дипломи Федерації футболу Локачинського району, а переможець – кубок.
Футбольна громадськість запрошує усіх ветеранів приймати участь в подібних змаганнях.
 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024