Локачі: як перших новобранців весняного призову в армію випроводжали

26 Квітня 2019, 09:00
2468

У Локачах урочисто випроводжали до армії на строкову службу трьох жителів нашого району – Олега Недбала з Манькова, Олександра Чуба і Олександра Ковальчука з Нового Загорова.

Захід, який пройшов 22 квітня, вже традиційно проходив біля приміщення райвійськкомату. У цю хвилюючу мить підтримати хлопців, які вже незабаром стануть солдатами Збройних Сил України, прибули їхні рідні, а також представники влади і духовенства.

Настоятель Свято-Преображенського храму отець Ігор Дружинець своїми молитвами благословив новобранців. Побажавши легкої служби та оптимізму, вручив їм іконки та хрестики-обереги.

«Держава, народ і ми покладаємо на вас – майбутніх захисників, великі надії. Ніколи не забувайте про Бога, частіше телефонуйте батькам, підтримуйте дружні відносини з іншими військовослужбовцями. Та головне – повертайтесь додому здоровими й змужнілими, щоб рідні могли гордитися вами» – говорив священик.

Привітала майбутніх солдатів також перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Сафронова. Наголошуючи на важливості армії для держави у цей непростий час, вона закликала земляків гідно виконати свій чоловічий обов’язок.

«Кожна жінка має бути матір’ю, а чоловік – відважним захисником родини і народу. Тож з честю виконайте свою місію. Дякую батькам, які виховали вас відважними людьми. Ви – приклад і наша гордість. Нехай материнська молитва завжди оберігає, а згадка про рідну домівку гріє душу» – звернулась до хлопців Наталія Віталіївна.

Військовий комісар Локачинського райвійськкомату Олександр Полянко побажав першим новобранцям весняного призову здоров’я, мужності й терпіння. Поінформував про терміни служби, вкотре наголосивши, що солдат-строковиків в зону АТО не направляють. Відразу після урочистості хлопці поїхали на обласний збірний пункт, де їх буде розподілено у військові частини.







Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024