У Локачинській гімназії організували STEAM-день

02 Травня 2019, 09:39
2564

У Локачинській гімназії пройшов STEAM-день, який запам'ятався учням як день наскрізного навчання, протягом якого усі уроки в усіх класах були пронизані однією тематикою – «РУХ».

Фестиваль організували 18 квітня, – інформує НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія».

Протягом березня та травня в освітніх закладах України проходить Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна – 2019», організатором та координатором якого є Інститут модернізації змісту освіти.

Фестиваль «STEM-весна – 2019» проводиться з метою створення в Україні умов щодо збалансованого гармонійного формування науково-орієнтованої освіти, ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи, популяризації інженерно-технічних професій серед учнівської молоді. 

Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна – 2019» об'єднує заходи всеукраїнського, обласного та регіонального рівнів (освітні форуми, конференції, круглі столи, навчальні семінари, фестивалі, виставки, змагання, хакатони, конкурси тощо).

Отож, учні ОНЗ на всіх навчальних дисциплінах вивчали «РУХ» в усіх його проявах; форми роботи та завдання, які виконували школярі – надзвичайно різноманітні. Пропонуємо Вашій увазі фрагментарно ознайомитись із навчальними дослідженнями учнів ОНЗ.












1




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024