Жителів району запрошують на фестиваль народного мистецтва «Над Королівсьим Шляхом»

03 Травня 2019, 14:08
1868

У Затурцях пройде шостий фестиваль народного мистецтва «Над Королівсьим Шляхом», який від будеться у Міжнародний день музеїв 18 травня на території Затурцівського меморіального музею В'ячеслава Липинського.

Майстри народної творчості не лише продемонструють власні роботи, але й проведуть майстер-класи для бажаючих навчитися творити світ краси своїми руками, – інформують на сторінці Затурцівського меморіального музею В'ячеслава Липинського

Подивують гостей фестивалю неперевершеним виконанням українських героїко-патріотичних творів на духових інструментах юні музиканти з найпівденнішої точки історичної Волині (нинішня територія Тернопільської області).

Організатори сподіваються на зустріч з членами патріотичної організації «Козацька республіка» з села Садів з їх святковою композицією, а також з вихованцями «Школи бойового гопака» з села Рокині Луцького району, які майстерно подадуть урок бойового мистецтва наших предків.

Гості свята матимуть змогу оглянути експозицію музею та розгорнуті тут виставки.

Вперше на фестивалі унікальні художні роботи на яєчній шкаралупі, виставить до огляду майстер з Володимира-Волинського Анатолій Бойко, техніка якого відзначена на багатьох престижних міжнародних конкурсах, а ім'я автора занесено до Книги рекордів України.

Усі присутні на святі зможуть посмакувати чаями з трав, випічкою місцевих кулінарів та козацьким кулішем.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024