Перевірили стан та благоустрій спортивних майданчиків Локачинщини

05 Травня 2019, 09:00
2721

Наприкінці квітня в рамках Всеукраїнського місячника з благоустрою та упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» відбувся виїзд на Локачинщину, де комісія відвідала майданчики смт Локачі, сіл Козлів, Старий Загорів, Хорів та Затурцівської ОТГ.

Мета візиту – надання організаційно-методичної допомоги в організації та проведенні Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», та технічний огляд майданчиків за місцем навчання, проживання і відпочинку, – інформує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У Локачах відвідали місцевий стадіон «Колос», майданчик Локачинського ДНЗ «Пізнайко» та дитячий майданчик на вулиці Миру, які упорядковані, відремонтовані та готові до експлуатації.

В ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» спортивний майданчик зі штучним покриттям знаходиться в неналежному стані, а також тренажерне обладнання для ЗФП та лавки потребують фарбування та відновлення. Планується зробити протягом літнього періоду реконструкцію спортивного залу, майданчика зі штучним покриттям та майданчика з тренажерним обладнанням школи.

Спортивний майданчик з тренажерним обладнанням для фізичної підготовки, який знаходиться на балансі ЗОШ І-ІІ ст. с. Козлів у доброму стані та має привабливий естетичний вигляд, проте стадіон «Луга» сільської ради села Козлів не відповідає технічним умовам, майже повністю зруйнований і не прибраний, а також спортивний зал знаходиться в аварійному стані.

Питання реконструкції, щодо цих об’єктів неодноразово, протягом багатьох років піднімалося в ЗМІ, проте реакція громади, щодо відновлення цих спортивних об’єктів, відсутня.

На хорошому рівні проходить місячник в загальноосвітніх школах с. Старий Загорів та с. Хорів, де все відремонтували, пофарбували та прибрали.

В Затурцівській ОТГ поспілкувалися з директором загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. В. К. Липинського Михайлом Кушніром, оглянули спортивний майданчик з тренажерним обладнанням, який знаходяться в доброму стані та безпечний для занять, а футбольне поле має задовільний стан, на спортивних спорудах проводиться систематичне прибирання.

Зауваження, які були надані комісією будуть перевірятися, ще після визначених термінів їх виконання відповідно до акту обстеження.









 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024