Поліцейські вилучили патрони у локачанина

22 Травня 2019, 09:23
1605

У Локачах співробітники сектору реагування патрульної поліції виявили в 19-річного жителя району поліетиленовий пакунок із патронами.

Слідчі за фактом незаконного поводження з бойовими припасами розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Сектор комунікації поліції Волинської області © Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/zbroya/u-zhitelya-lokachinskogo-rajonu-policzejski-viluchili-bojepripasi/
Боєприпаси поліцейські виявили під час поверхневого огляду молодого чоловіка. Правопорушник у пакунку зберігав 21 патрон калібру 5,45мм. Вилучені предмети поліцейські направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. © Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/zbroya/u-zhitelya-lokachinskogo-rajonu-policzejski-viluchili-bojepripasi/

Боєприпаси поліцейські виявили під час поверхневого огляду молодого чоловіка. Правопорушник у пакунку зберігав 21 патрон калібру 5,45мм. Вилучені предмети поліцейські направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: Жителя Залужного судитимуть за вбивство.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39