Смачні наїдки, зручна локація і чудове обслуговування: в Локачах запрацювала перша сімейна піцерія

06 Червня 2019, 18:30
10565

Моменту, коли в нашому райцентрі нарешті з’явиться такий заклад, люди насправді чекали вже давно.

Бо барів і різних забігайлівок в селищі хоч відбавляй, а спокійно відпочити в колі родини чи друзів ніде.Так, принаймні, було, поки в місцевому парку не відкрили нову кафешку, де можна придбати піцу в асортименті і не тільки.

Секретами започаткованого бізнесу із задоволенням ділиться молодий власник закладу Василь Пасічник. Він тут і за бармена, і за офіціанта, і за касира, бо персоналу поки не набрали. Каже, що ідею відкрити саме піцерію підказали тутешні жителі. Та перед тим, як це зробити, довелося відвідати чимало подібних торгових закладів в різних куточках області і продегустувати їхню продукцію з ціллю перейняти найкраще.

3

«Намагався підійти до справи відповідально, враховуючи усі нюанси і тонкощі. Усе – від дизайну приміщення до меню – ретельно продумували на сімейній раді. Особливо важливою в багатьох моментах була думка батьків, які давно займаються підприємницькою діяльністю. А от моїй дівчині Оксані Рижук, геодезисту за спеціальністю, довелося перекваліфікуватись в піцейолу. Власне, ми разом методом проб і помилок вчилися вдома випікати популярні наїдки італійської кухні, експериментуючи з інгредієнтами й розробляючи навіть власні рецепти», – розповідає чоловік, одночасно приймаючи замовлення від клієнтів.

Судячи із відгуків перших відвідувачів, піцу в цьому кафе готують дійсно смачно і швидко. Клієнтам пропонують за порівняно помірними цінами (від 90 до 140 гривень) аж сім її різновидів, зокрема – Маргариту, Барбекю, Салямі, Карбонара, Гаваї, Бомба та All-in. Одні зі згаданих наїдків ситніші – з мисливськими ковбасками, моцареллою, грудинкою, яйцями скажімо, інші – більш дієтичні. Детальніше ознайомитись з усіма складовими можна на місці в персональному меню.

4

В закладі також діє зручна послуга «піца на винос». Тобто навіть телефоном можна зробити попереднє замовлення і вже через 20 хвилин (рівно стільки часу, зі слів власника, триває випікання) забрати у спеціальному пакуванні гарячу страву додому чи, скажімо, на роботу. До речі, як зауважує пан Василь, саме таким чином реалізовується близько половини від усіх покупок.

Є в цьому кафе і чималий вибір вишуканих салатів: Грецький, Цезар, Солоха, Генацвалє, Язон, овочеве та фруктове асорті. А невдовзі до закусок включать ще ковбаски на грилі, картоплю по-селянськи та картоплю фрі, пивну тарілку, сир сулугуні тощо. З тонізуючих напоїв тут користуються популярністю розливні пиво та сидр. Можна придбати, звісно, й різні наливочки з дещо більшим градусом.

2

А от діти, які теж частенько заходять в кафе без супроводу дорослих (деякі навіть святкували в колі ровесників свої іменини і це, як сподівається мій співрозмовник, стане традицією), можуть випити смачненького соку та поласувати морозивом, а невдовзі в кафе розливатимуть й молочні коктейлі.

Для малечі навколишня територія – справжній рай, адже в парку є де побігати, покататись на велосипеді. Тож вибрана Пасічниками локація дійсно зручна для відпочинку усією сім’єю. Тим більше, що власник кафе дбає про чистоту навколо – обкошує, прибирає сміття. Планує облаштувати на дворі й окрему відпочинкову зону, вложити на прилеглій території бруківку.

Окремо хочеться зупинитися на інтер’єрі приміщення закладу, який є лаконічним й привабливим. На кількох десятках квадратних метрів встановлено п’ять дерев’яних столів зі зручними м’якими диванчиками.

Посидіти тут одне задоволення, адже віконні конструкції розміщені так, щоб можна було розглядати навколишні краєвиди, а заодно приглядати за своїми маленькими дітьми.

До слова, сімейне кафе відкрите щодня (окрім понеділка) з 13 години і до опівночі. Тож Пасічники запрошують жителів селища і району змістовно провести час в затишній атмосфері, гарантуючи кожному відмінний сервіс і обслуговування.

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024