У П'ятикорах пройшов випускний вечір

11 Червня 2019, 12:30
5421

На випускний вечір у П'ятикорах зібралася вся шкільна родина.

Заступниця директора з навчально-виховної роботи Валентина Василівна Ярмолюк зачитує наказ про випуск учнів із школи, а директорка школи Наталія Федорівна Васюра вручає грамоти, cвідоцтва, нагороди, – пише вчителька школи Анна Баран.

До вітань приєдналися батьки, рідні, друзі. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від першої вчительки Віти Михайлівни Хлебович, класного керівника Оксани Петрівни Малярд.

«Випускники кружляють у прощальному вальсі, в якому поринають у спогади, мрії, сподівання, відчувають радість, смуток та світлу печаль… Хвилюючим був цей день не лише для дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено бється серце,а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їхні пташенята. За давньою традицією, благословили в дорогу, вручивши коровай. Дорогі випускники! Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі школи, котра дала вам путівку в життя. Щасливої вам дороги», – йдеться у дописі вчительки.


1

1






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024