У Локачах обговорювали протидії домашньому насильству та торгівлі людьми

12 Червня 2019, 10:29
1339

У Локачах провели засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Захід пройшов 11 червня, під керівництвом першої заступниці голови районної державної адміністрації Наталії Сафронової, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації

Головною метою діяльності ради є розгляд питань, які потребують міжгалузевої узгодженої співпраці щодо запобігання насильству в сім’ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми в Локачинському районі, налагодження співробітництва органів виконавчої влади, підприємств, установ, громадських організацій у даних напрямах діяльності.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, державних установ, служб, які займаються питаннями сімейної, гендерної політики, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Під час засідання розглянули  основні напрямки реалізації заходів щодо попередження домашнього насильства в сім’ї, гендерної дискримінації та протидії торгівлі людьми на 2019 рік; організацію та стан виконання «Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» затвердженого постановою КМУ від 22 серпня 2018 р. №658; проведення інформаційно-просвітницької роботи серед дітей та молоді щодо попередження та протидій домашнього насильства в сім’ї, гендерної дискримінації та протидії торгівлі.

                            
Підводячи підсумки засідання,  Наталія Сафронова наголосила на необхідності чіткого дотримання вимог Порядку щодо процедур та строків взаємного інформування та взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024