Яким був мовний табір «Sun» у Козлові

12 Червня 2019, 12:28
1735

У Козлівській школі створили літній мовний табір «Sun», у якому діти мали змогу поглиблювати знання з англійської мови, поєднуючи навчання з відпочинком.

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземної мови, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри, – інформує вчителька англійської мови Наталія Гончарук Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів села Козлів.

Саме тому було підібрали завдання розважального та розвивального характеру: ігри, екскурсії, презентації, цікаві вправи та вікторини, створення шоу-кейс портфоліо на тему «My Dreams», пісні, майстер-класи «handmade» до тематичної вечірки та кулінарного характеру.

Учасниками літнього мовного табору були учні 7 класу. Тренером з англійської мови була Наталія Гончарук, а робота табору тривала 5 днів.

Усі дні були тематичними: «День відкриття табору». «День моїх мрій», «День туризму», «День мого народження», «День спогадів». Кожен день в таборі розпочинався ранковою зарядкою та проходив весело і цікаво. Учні спілкувалися у невимушеній обстановці, поєднуючи роботу з чашечкою ароматного трав’яного чаю і за кожне виконане завдання одержували в нагороду стікер.

Діти були дуже активними у всіх видах діяльності, за що їх відзначили сертифікатами.

Читайте також: У Козлівській школі обговорили, як вберегтися від булінгу.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024