У Локачинській філії ДУ «Центр пробації» говорили про інвалідність

20 Червня 2019, 11:14
2694

У Локачинському районному секторі філії ДУ «Центр пробації» у Волинській області на обліку є особа з обмеженою фізичною можливістю (III група інвалідності, яку він отримав після ДТП).

Познайомившись з підобліковим та вислухавши історію його життя – вияснилося, що у нього взагалі немає відповідних документів, які визначали б його статус інваліда, – пише Пробація України - Волинська область.

За ініціативи органу пробації здійснили засідання спостережної комісії, головною метою якої – сприяння у призначенні соціальної допомоги по інвалідності.

Після тривалої співпраці з органами державної влади – засуджений отримав документи, що підтверджують статус інвалідності, що покращило його і матеріальний стан (адже законом передбачені соціальні виплати).

А відповідно до Меморандуму про співпрацю Локачинського РС ДУ «Центр пробації» в Волинській області та Локачинського бюро правової допомоги – провідний інспектор та начальник бюро провели інформаційно-правову бесіду про основи соціальної захищеності інвалідів та їх права.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024